Workshop                

Zoet in balans

Lekkere zoete én gezonde gerechten maak je zelf!

 

Deze workshop geeft je een nieuwe kijk op de smaak zoet. De juiste balans in zoete gerechten is niet alleen lekker maar ook gezond. Je leert over ‘goed zoet’ en wat de voordelen daarvan zijn voor je lichaam. De natuurvoedingskeuken is hierbij het uitgangspunt. Na deze workshop zet je met gemak de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes op tafel, zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers en zuivel.


Docent Katrien van der Eerden demonstreert een aantal zoetbereidingen en vervolgens ga je zelf aan de slag. Bij binnenkomst ontvang je een kopje warme amazake met gember en zoete mochi op een stokje. Zelf maak je onder andere heerlijke kastanjemadeleines, bak je een vegan appeltaart en maak je kennis met verschillende ingrediënten uit de natuurvoedingskeuken.

 

Gezamenlijk ga je al het zelfgemaakte lekkers proeven en aan het eind van de dag ontvang je alle recepten om thuis mee aan de slag te gaan.

 

Data

23 september, 3 november

Tijd

18-21 uur 

Ruimte

Kookstudio, Gimsel Academy

Prijs

€75,-

Je kunt ook een privé workshop boeken met 2, 3, 4 of 5 personen. 
Prijs: € 75,- / € 85,- of € 95,- p/p en is inclusief alle hapjes en drankjes, de ingrediënten en recepten. 

Locatie: Gimsel Academy

Data: donderdag 23 september en zondag 3 november
Tijd: van 18.00 tot 21.00 uur 

Locatie: Puntegale

Privé workshop voor twee tot vijf personen.
Wij nemen- of neem contact op om een datum af te spreken

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.