Workshop                

De kracht van zeewier

Leren, bereiden & eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over de krachtige energie van verschillende soorten zeewier en hoe je ze op een superlekkere manier kunt combineren met verse kruiden.  We bereiden ze samen in gerechten, soepen en tappenades. 

Katrien van der Eerden, natuurvoedingskok en docent, geeft tijdens de workshop demonstraties over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling. Zelf leer je gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en onigiri rijstbal. Je proeft hapjes met bijzondere kruiden-zeewier-pesto, wakame tapenade, gestoomde gyoza pakketjes, misosoep en dulse salade.

De workshop vindt plaats onder het genot van roodwier thee en kruidenlimonade. Deze workshop is puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft. 

We koken zoveel mogelijk met onbewerkte biologisch-dynamische ingrediënten. De keuken is macrobiotisch en vegan. 

Duur: 3 uur

Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers
Prijs: Verschillend per locatie € 65,00 p/p of € 75,00 p/p en is inclusief alle hapjes en drankjes, de ingrediënten en recepten. 

Je kunt ook een privé workshop boeken met 2, 3, 4 of 5 personen. 
Prijs: € 75,- / € 85,- of € 95,- p/p en is inclusief alle hapjes en drankjes, de ingrediënten en recepten. 

Wanneer de workshop niet door kan gaan op de geplande datum vanwege covid- regels, dan worden deze later ingepland, in overleg.  

Locatie: Puntegale

Privé workshop voor twee tot vijf personen.
Wij nemen- of neem contact op om een datum af te spreken

Locatie: Gimsel Academy

Data: woendag - 29 mei, 9 juni, 23 juni
Tijd: van 18.00 tot 21.00 uur 

Locatie: Rotterdamse Munt

Data: zaterdag - 29 mei, 12 juni 2021
Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur

Programma

Ontvangst met hapje

Created with Sketch.

Katrien heet jullie van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje.

Demonstratie kookles

Created with Sketch.

Demonstraties over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling en meer.

Theorie en achtergrondinformatie

Created with Sketch.

Verschillende soorten zeewier komen aan de orde. Waar zijn ze goed voor, wat doet het met je lichaam en veel meer interessante achtergrond.

Workshop

Created with Sketch.

Zelf leer je onder andere gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en onigiri rijstbal.

Lunch / Diner


Created with Sketch.

Aan het eind van de workshop eten we gezamelijk alle zelfgemaakte gerechten op, dit is een volledige maaltijd.

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!

Netherlands

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang interessante informatie, recepten en als eerste de nieuwe workshop data.