Workshops

Alle workshops zijn een mix van kookdemo’s, zelf koken en lekker veel proeven. Je leert eenvoudige en krachtige technieken om te koken met natuurvoeding. Er zal meer dan genoeg lekkers worden bereid, dus kom met gezonde trek naar de workshop. Na afloop neem je wat over is mee naar huis, en ontvang je alle recepten om thuis mee aan de slag te gaan.

Schrijf je nu in!

Workshop: De Kracht van Zeewier

Leren, bereiden & eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over de krachtige energie van verschillende soorten zeewier. We bereiden ze samen in gerechten, soepen en tappenades. 

Workshop: Zoet in balans

Lekkere zoete én gezonde gerechten maak je zelf! 
 Deze workshop geeft je een nieuwe kijk op de smaak zoet. De juiste balans in zoete gerechten is niet alleen lekker maar ook gezond. Je leert over ‘goed zoet’ en wat de voordelen daarvan zijn voor je lichaam. De natuurvoedingskeuken is hierbij het uitgangspunt. Na deze workshop zet je met gemak de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes op tafel, zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers en zuivel. 

Workshop: Compleet plantaardig

Ga voor plantaardig en leer in deze workshop hoe je dat gezond, lekker en verantwoord doet. Je leert de smaken en voordelen kennen van plantaardige eiwitbronnendie, samen met groenten en granen, een complete maaltijd vormen. Of je nu fulltime veganist bent of flexitariër, het is belangrijk om genoeg eiwitten, mineralen en ijzerbinnen te krijgen. Laat je verassen door tofu, tempeh, seitan en fu en ontdek hoe lekker plantaardig smaakt. 

Onze workshops dragen bij aan een gezond nieuw levensjaar met meer inzicht en kunde over je eigen gezonde voedingspatroon, zodat je balans kunt vinden in je lichaam en daarmee een meer natuurlijke gezondheid voor iedereen.

Zelf ben je de beste expert van je eigen lichaam. Word je bewust van het effect dat voeding heeft op je hele lichaam en leer de bereidingen die voor ontspanning, extra energie of reiniging zorgen. Laat voeding je helpen met de lokale ingrediënten van het juiste seizoen in een lang en vrolijk leven. 

Transformeer jezelf in kleine stapjes met de voor jou juiste voeding. Word je meer onderzoekend en nieuwsgieriger naar je eten dan word je alerter naar jezelf.

De workshops zijn puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft. We koken zoveel mogelijk met onbewerkte biologisch-dynamische ingrediënten. De keuken is macrobiotisch en vegan.

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang interessante informatie, recepten en als eerste de nieuwe workshop data.