Workshops

De workshops zijn puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft. 

We koken zoveel mogelijk met onbewerkte biologisch-dynamische ingrediënten. De keuken is macrobiotisch en vegan. Schrijf je op tijd in!

Zeewier 

Workshop: De kracht van zeewier

Leren, bereiden & eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over de krachtige energie van verschillende soorten zeewier. We bereiden ze samen in gerechten, soepen en tappenades. 

Misosoep 

Workshop: De kracht van misosoep

Verse Kruiden

Workshop: De kracht van verse kruiden

Onze workshops dragen bij aan een gezond nieuw levensjaar met meer inzicht en kunde over je eigen gezonde voedingspatroon, zodat je balans kunt vinden in je lichaam en daarmee een meer natuurlijke gezondheid voor iedereen.

Zelf ben je de beste expert van je eigen lichaam. Word je bewust van het effect dat voeding heeft op je hele lichaam en leer de bereidingen die voor ontspanning, extra energie of reiniging zorgen. Laat voeding je helpen met de lokale ingrediënten van het juiste seizoen in een lang en vrolijk leven. 

Transformeer jezelf in kleine stapjes met de voor jou juiste voeding. Word je meer onderzoekend en nieuwsgieriger naar je eten dan word je alerter naar jezelf.

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang interessante informatie, recepten en als eerste de nieuwe workshop data.