Privé workshop

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De Kracht van Zeewier

Duur: 3 uur 
Prijs: € 75,- / € 85,- of € 95,00 p/p 
De prijs is een totaalprijs. Datum en tijd bepalen we in ondeling overleg.

Workshop                

De kracht van zeewier

Leren, bereiden & eten. Daar draait het om in deze workshop. Je komt veel te weten over de krachtige energie van verschillende soorten zeewier en hoe je ze op een superlekkere manier kunt combineren met verse kruiden.  We bereiden ze samen in gerechten, soepen en tappenades. 

Katrien van der Eerden, natuurvoedingskok en docent, geeft tijdens de workshop demonstraties over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling. Zelf leer je gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en onigiri rijstbal. Je proeft hapjes met bijzondere kruiden-zeewier-pesto, wakame tapenade, gestoomde gyoza pakketjes, misosoep en dulse salade.

De workshop vindt plaats onder het genot van roodwier thee en kruidenlimonade. Deze workshop is puur genieten, van wat je leert, maakt en proeft. 

We koken zoveel mogelijk met onbewerkte biologisch-dynamische ingrediënten. De keuken is macrobiotisch en vegan. 

Wanneer de workshop niet door kan gaan op de geplande datum vanwege covid- regels, dan worden deze later ingepland, in overleg. 
Momenteel kan er alleen de workshop voor twee personen plaatsvinden. 

Locatie: Puntegale

Flexibel

Datum en tijd bepalen we in ondeling overleg.

Workshop

De workshop word gehouden in de thuis studio van Katrien of in overleg op een andere locatie in een 1,5 meter setting. 

Adres

Katrien v/der Eerden

Puntegaalstraat 153

3024 EB Rotterdam

Programma

Ontvangst met hapje

Created with Sketch.

Katrien heet jullie van harte welkom onder het genot van een hapje en drankje.

Demonstratie kookles

Created with Sketch.

Demonstraties over de bereiding van dashi bouillon en gyoza vulling en meer.

Theorie en achtergrondinformatie

Created with Sketch.

Verschillende soorten zeewier komen aan de orde. Waar zijn ze goed voor, wat doet het met je lichaam en veel meer interessante achtergrond.

Workshop

Created with Sketch.

Zelf leer je onder andere gyoza’s vouwen en vullen, maak je misoballen en onigiri rijstbal.

Lunch / Diner


Created with Sketch.

Aan het eind van de workshop eten we gezamelijk alle zelfgemaakte gerechten op, dit is een volledige maaltijd.

Locatie: Rotterdamse Munt

Data: zaterdag 17 april, 1 mei, 29 mei, 12 juni, 3 juli 2021
Tijd: 10 uur tot 13 uur

Locatie: Gimsel Academy

Data: binnenkort bekend

Vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op!