FoodDive is een bijzondere community. Een samenwerking van mensen met een missie. 

De missie is om je te laten voelen dat voeding energie geeft. Dat je blij wordt van het juiste eten. 

Verschillende soorten zeewier, wilde kruiden en de natuurvoedingsleer inspireren tot het maken van gebalanceerde gerechten. 

Onze workshops dragen bij aan een gezond nieuw levensjaar met meer inzicht en kunde over je eigen gezonde voedingspatroon, zodat je balans kunt vinden in je lichaam en daarmee een meer natuurlijke gezondheid voor iedereen. Zelf ben je de beste expert van je eigen lichaam. Word je bewust van het effect dat voeding heeft op je hele lichaam en leer de bereidingen die voor ontspanning, extra energie of reiniging zorgen. Laat voeding je helpen met de lokale ingrediƫnten van het juiste seizoen in een lang en vrolijk leven. Transformeer jezelf in kleine stapjes met de voor jou juiste voeding. Word je meer onderzoekend en nieuwsgieriger naar je eten dan word je alerter naar jezelf.

Katrien van der Eerden 

is Natuurvoedingskok en verzorgt vaak vegetarische catering. Zij heeft jaren ervaring in het geven van diverse kookworkshops. Katrien ontwikkelt recepten en is ook grafisch vormgever van kookboeken. 
Haar missie is om je te laten voelen dat voeding energie geeft. Dat je blij wordt van het juiste eten. Verschillende soorten zeewier, wilde kruiden en de natuurvoedingsleer inspireren haar tot het maken van gebalanceerde gerechten. En dat vooral met smaak!

Opleidingen
Natuurvoedingskok
Natuurvoedingstherapeut